Merit Grubu Burs Başvuruları

Merit Grubu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki en güçlü yatırımcılar arasında yer almakta ve turizm sektörünün çeşitli alanlarında faaliyet göstermektedir. 2024-2025 akademik yılı için Merit Eğitim Fonu Bursu, Türkiye’de herhangi bir üniversitede lisans programını kazanan veya öğrenim gören Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilere verilecektir.

Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvurular, e-posta yoluyla yapılacaktır. E-posta: egitimfonu@meritturizm.com

Burs Miktarı ve Süresi

  • Burs Miktarı: 7.500 Türk Lirası
  • Ödeme Dönemi: Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları boyunca aylık ödemeler yapılacaktır. Yeni adaylar için, Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ait ödemeler, burs sonuçlarının açıklanmasının ardından toplu olarak yatırılacaktır.

Burs Kimlere Verilir?

  • KKTC vatandaşı olmak
  • Türkiye’de bir üniversitede lisans programında öğrenim görmek

Burs almaya hak kazanan adaylar, maddi ihtiyaç ve başarı kriterlerini sağladıkları sürece burs almaya devam edebilirler. Her başvuru döneminde, devam eden öğrencilerden transkript ve gelir beyanı istenecektir. Başarı ve maddi kriterleri sağlayamayan öğrencilerin bursları kesilecektir.

Burs Başvuru Tarihleri

2024-2025 dönemi için son başvuru tarihi 25 Ekim 2024 saat 18:00’dir. Burs sonuçları 2 Aralık 2024‘te web sitesinden açıklanacaktır.

Detaylar için tıklayın